REKLAMBYRÅ I STOCKHOLM SOM GER DIG MER

TimMer är en kreativ reklambyrå som grundades 1991. Bland kunderna finns stora välkända företag, men också små och mellanstora företag som vi utvecklar på olika sätt.

Design, illustration, copywriting, marknadsstrategi och digital marknadsföring – TimMer har ett brett erbjudande. Du är välkommen att anlita oss för helheten eller vissa delar.

Trycksaker

Vill du ha en ny säljbroschyr, företagspresentation eller något annat som ska tryckas? TimMer har erfarenhet av produktfoldrar, direktutskick, årsredovisningar och mycket mer.

Hemsidor

Vi designar och programmerar hemsidor som är snygga och funktionella. Du kan även få hjälp med webbcopy, SEO, fotografering och illustrationer.

Annonser

TimMer fotograferar, illustrerar och arbetar fram en annonstext som träffar rätt. Du kan få professionell hjälp med en enstaka annons eller en större annonskampanj.

Copy, PR, översättning

Copywriting är konsten att formulera budskapet så att det når fram och berör. TimMer ger dig copy och PR i toppklass samt erbjuder dig översättning till valfria språk.

Foto

Önskar du produktbilder, idébilder eller ett starkt bildmaterial till hemsidan? Vår erfarne fotograf Lars Hägglöf kan besöka er eller ta bilder i TimMers fotostudio.

Illustrationer

TimMer tar fram illustrationer som förmedlar rätt känslor. Vi kan också hjälpa dig med tekniska illustrationer som visar det som är alltför komplicerat att säga i ord.

Logotyper

Vill du utveckla företagets logotyp eller ta fram en helt ny? TimMer hjälper stora och små företag med deras utseende och logotyp. Hur kan vi hjälpa dig?

Grafisk profil

En genomtänkt grafisk profil är en stabil grund att stå på. TimMer kan ta fram er grafiska profil med allt från logotyp och typsnitt till bildekor och profilprodukter.

Mässmontrar

Vi designar och bygger mässmontrar som drar blickarna till sig. Du kan även få hjälp med hela mässan – från idé och strategi till praktiskt genomförande.

Ta en titt på våra senaste jobb

Här kan du se vad vi har gjort på sistone tillsammans med våra uppdragsgivare. Bli inspirerad eller kanske till och med imponerad!

Vad kommer det att kosta?

Om du vill få en ungefärlig prisuppgift klickar du på knappen här bredvid och fyller i formuläret.
Vi återkommer inom 24 timmar men oftast snabbare än så!

Du får svar inom 24 timmar!

Senaste artiklarna

Här läser du om det senaste som händer i reklambranchen. Allt från tryckteknik till illustrationer.

Exempel på uppdragsgivare…

Under åren har vi jobbat med en stor mängd företag. Här ser du ett axplock.